Acasăsinucidere maramuresVIDEO – EXCLUSIV ActualMM.ro – Show Clasic sustinut de Cvintetul Filarmonicii Transilvania...

VIDEO – EXCLUSIV ActualMM.ro – Show Clasic sustinut de Cvintetul Filarmonicii Transilvania “Classis” si grupul vocal “Anatholis” langa Mocanita pe Valea Vaserului (galerie foto)

DISTRIBUIȚI


concert valea vaserului mocanita actualmm de actualmm

Concert inedit sambata seara pe Valea Vaserului, in Maramures. Zeci de turisti din Romania si strainatate au venit pentru a vedea intr-un cadru mirific un concert extraordinar sustinut de Cvintetul Filarmonicii Transilvania “Classis” si grupul vocal “Anatholis”.

La ora 17 turistii s-au imbarcat in vagoanele batranei Mocanite si au pornit spre statia Paltin de pe Valea Vaserului. A urmat un show de exceptie. Muzica buna, atmosfera excelenta, mancare si bautara din belsug. La finalul show-ului turistii au avut parte de o surpriza din partea celor care au sustinut concertul. Acestia au cantat o melodie populara arhicunoscuta de iubitorii de folclor. “Dupa pui de morosan sa nu dai cu bolovan” a rasunat pe Valea Vaserului. Sa mai spunem ca printre turisti s-a aflat si unul din membrii trupei Divertis.

ActualMM.ro va prezinta in exclusivitate imagini de pe Valea Vaserului. Cuvintele sunt de prisos asa ca va lasam pe dumneavoastra sa le savurati.

Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA