AcasăEvenimentVIDEO - EXCLUSIV ActualMM.ro - Cinci hoti au fost prinsi la iesire...

VIDEO – EXCLUSIV ActualMM.ro – Cinci hoti au fost prinsi la iesire dintr-o galerie de mină, iar alți doi ar putea fi inca in subteran

DISTRIBUIȚI

Caz deosebit in una din fostele exploatări miniere de pe raza municipiului Baia Mare. Sapte persoane se pare ca au intrat inca de aseara intr-o galerie de mină, cu intentia de a sustrage fier vechi. Cinci dintre acestea au fost prinse de politisti la iesire,  insa alte două se banuieste ca ar fi inca in subteran. 

Incidentul a fost anuntat aseara la 112. Informatia era ca dintr-o galerie miniera se vede iesind fum. Se pare ca si un echipaj al pompierilor militari a ajuns la fata locului, insa nu a fost nevoie de interventie. Un echipaj al Politiei a stat la panda si dupa ceva vreme cinci persoane au iesit din galerie , fiind retinute. Din informatiile acestora se pare alte doua persoane ar fi preferat să se refugieze in mină, decât să cadă în mâinile polițiștilor. Conform unor date indivizii ar fi din Baia Mare. Deocamdata nicio institutie abilitate nu a confirmat in mod oficial incidentul.

Vasile Dale, ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA