Acasă Eveniment VIDEO EXCLUSIV ActualMM.ro - CAZ COPIL INCHIS IN BECI - "Copilul nu...

VIDEO EXCLUSIV ActualMM.ro – CAZ COPIL INCHIS IN BECI – “Copilul nu o fost maltratat, nu a fost lovit! Dupa ce a plecat si a vazut ca nu a patit nimic am primit si o injuratura!”

DISTRIBUIȚI

Cazul imaginilor in care un copil ar fi fost inchis intr-un beci de pe strada Podul Viilor dupa ce ar fi incercat sa fure o bicicleta a facut valva in intreaga tara. ActualMM.ro a reusit sa stea de vorba si cu cealalta parte implicata in acest caz. Declaratia pe care Robi ne-a dat-o mai aduce un pic de lumina in acest caz controversat. De altfel, baimareanul a fost chemat la audieri la politie unde a povestit exact acelasi lucru.

“Stateam linistit sus in magazin si la un moment un amic de-al nostru o vazut ca se urca cineva pe o bicicleta de vreo 40 de milioane de lei vechi. A fugit dupa el, l-au prins. A inceput sa zbiere si ne-am gandit sa chemam politia. Am vazut ca e prea mic si nu poate raspunde in fata legii si am zis ca e mai bine sa il speriem un pic si ii dam drum. Deci copilul nu o fost maltratat, nu a fost lovit, o iesit asa cum se vede pe filmare singur, pe picioarele lui, dupa care bineinteles am si primit o injuratura buna dupa ce a plecat si a vazut ca nu o patit nimic.

Aici a stat maxim 10 secunde aici cat o intrat si dupa aia am deschis usa. Usa nu statea inchisa pentru ca era cu probleme si pica si de aia o fost pus fierul ala. Dupa cele 10 secunde, 20 de secunde maxim dupa care am intrat  si l-am speriat cu teava, am dat in trepte, deci nicidecum nu o fost lovit copilul. Atata tot ca i-am tras o sperietura si, bineinteles, nu am fost constient ca dintr-o filmare din asta o sa se ajunga chiar asa departe, la acuze de maltratari si chestii de genul acesta.

Cu acest copil nu am mai avut probleme, dar mi-au mai furat de aici mai multe lucruri, o bicicleta chiar si nici macar nu am fost pe faza si politia degeaba ma duc ca nu fac nimic. Nu pot sa ma duc si sa gasesc eu vinovatul si sa il duc la sectie. Data viitoare o sa chem politia si sa isi faca ei datoria, cel putin asa ar trebui” a declarat pentru ActualMM.ro, Robi.

CITESTE AICI SUBIECTUL PREZENTAT DE ACTUALMM.RO

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE FILMATE IN TOAMNA ANULUI 2012

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA