AcasăEvenimentVIDEO - EXCLUSIV ActualMM.ro - Alerta dupa ce nori de praf s-au...

VIDEO – EXCLUSIV ActualMM.ro – Alerta dupa ce nori de praf s-au format din cauza vantului care a ridicat sterilul de pe iazul din Baia Sprie

DISTRIBUIȚI

Din cauza rafalelor de vant nori de steril au fost ridicati in aer de pe iazul de la Baia Sprie, si purtati sute de kilometri. Localnicii din Satu nou de Sus s-au speriat cand au vazut cum cerul se intuneca brus. Fiecare s-a protejat asa cum a putut mai bine, de frica unii localnici s-au inchis in case, iar altii si-au astupat gura si narul cu masti improvizate, doar petru a se putea proteja de norul toxic.  Localnicii spun ca situatia este cu atat mai grava cu cat pe halda de steril urca frecvent tineri cu atv-uri si rascolesc pulberile care sunt luate apoi de vant.

ATUALIZARE1:

,,Ce praf mare ca nu puteai sa stai cu gura cascata ca iti vine sa iti iei campii.Praful asta are un gust dulciu, amatui” a declarat unul dintre localnici, a carui casa este situata chiar pe traietoria norului de praf. ,,Se pune repede prafu asta,acu il stergem dupa 5 minute ii la fel, mie mi-a fost frica” a declarat o batrana din localitate. Oamenii sunt disperati si spun ca la fiecare vant mai puternic sunt intoxicati un pulberi. Au facut pana acum numeroase plangeri la Garda de Mediu, insa nimeni nu a luat legatura cu oamenii pentru a le explica situatia actuala.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA