AcasăEvenimentSportVIDEO: Echipa lui Olăroiu a reuşit dribbling-ul zilei în Emirate. Rădoi, două...

VIDEO: Echipa lui Olăroiu a reuşit dribbling-ul zilei în Emirate. Rădoi, două pase de gol!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Al-Ain a încheiat turul campionatului pe primul loc, la şapte puncte de locul 2, cu o medie de 3,7 goluri pe meci. Până la startul returului, la 21 ianuarie, elevii lui Oli au dat recital în Cupa Preşedintelui, unde un jucător şi-a umilit doi adversari, după o fază fantastică.

Trupa lui Olăroiu joacă în altă ligă faţă de restul echipelor din Emirate. Cifrele excelente pe care le are Al-Ain în actuala stagiune – a câştigat deja Supercupa – vorbesc de la sine.
Dincolo de statistici, Rădoi şi colegii săi fac spectacol pe teren, spre deliciul suporterilor.
În Emirate, campionatul a intrat în pauză la data de 16 decembrie, întrucât la 20 şi 28 decembrie sunt programate etape din Cupa Preşedintelui şi din Cupa Emiratelor.
În prima competiţie, a doua ca importanţă în Emirate, Al-Ain a trecut, fără probleme, de divizionara secundă, Al-Fujairah, scor 4-0.
Primul gol a fost marcat de francezul de origine congoleză Kembo-Ekoko, atacant adus de la Rennes, la începutul sezonului. Vârful lui Oli a reuşit două dribbling-uri de senzaţie, după care a punctat pentru 1-0. Acelaşi Kembo-Ekoko a majorat diferenţa cu un şut deviat.
Apoi, Rădoi şi-a intrat în rol. Fostul căpitan al Stelei a executat două lovituri libere, iar centrările sale au fost transformate în golurile de 3-0 şi 4-0 de colegii săi.
După această victorie, Al-Ain a ajuns printre ultimele opt echipe care au rămas în Cupa Preşedintelui.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA