AcasăEvenimentVIDEO - DROGURI - ActualMM.ro a anuntat in 25 octombrie o captura...

VIDEO – DROGURI – ActualMM.ro a anuntat in 25 octombrie o captura de 50 kg cocaina. Acum DIICOT confirma informatia

DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism  – Serviciul Teritorial Bucureşti, împreună cu ofiţeri  de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Bucureşti, au procedat la destructurarea unui grup infracţional organizat  transfrontalier, constituit din cinci persoane, specializat în traficul internaţional de droguri de mare risc – cocaină.

În fapt, gruparea infracţională compusă din cinci persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 51 de ani, era specializată în traficarea unor cantităţi importante de cocaină, pe ruta America-Europa-Turcia.
La data de 17 octombrie a.c. a fost organizată o acţiune complexă în municipiul Satu Mare, în urma căreia trei suspecţi au fost prinşi în flagrant delict, în timp ce încercau să comercializeze 50 de kilograme de cocaină contra sumei de 3.000.000 de euro. Drogurile erau porţionate în calupuri de un kilogram şi ambalate în folie de diferite culori. Valoarea totală a drogurilor de mare risc se ridică la 5 milioane de euro.
În continuarea acţiunii au mai fost efectuate alte şapte percheziţii domiciliare în municipiile Satu Mare şi Bucureşti, în urma cărora au fost ridicate în vederea cercetărilor 14 telefoane mobile şi 16 cartele sim, două laptopuri şi o unitate centrală de calcul, un autoturism, 28.000 de euro şi 12.000 de lei, despre care se deţin date că provin din comiterea de infracţiuni, mai multe carduri bancare, precum şi cheia de la o cutie de valori, închiriată într-o unitate bancară.
În urma percheziţionării casetei de valori au fost descoperiţi şi ridicaţi pentru continuarea cercetărilor 24.000 de euro şi 20.000 de lei, bani suspectaţi că ar proveni, de asemenea, din traficul de droguri.
Instanta competentă a emis pe numele tuturor celor implicaţi mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de „trafic international de droguri de mare risc” şi „constituirea unui grup infractional organizat”.

VEZI AICI CINE ESTE PRINCIPALUL SUSPECT. ACTUALMM.RO A PUBLICAT IN PREMIERA STIREA (25 octombrie 2012)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA