AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO - Doua utilaje furate din Italia descoperite de politistii de frontiera...

VIDEO – Doua utilaje furate din Italia descoperite de politistii de frontiera maramureseni in Arad

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră maramureşeni împreuna cu lucrători ai Gărzii Financiare –Arad, sub coordonarea procurorului DIICOT-Structura Centrală, au depistat și indisponibilizat două utilaje, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, suspecte a fi furate din străinătate.

În baza unor date și informații deținute, la nivelul IJPF Maramureș a fost organizată, în cooperare cu Garda Financiara – Sectia Judeteana Arad, sub coordonarea procurorului DIICOT- Structura Centrala, o acţiune în vederea depistării unor utilaje suspecte a fi furate din strainatate. Astfel, in data de  21 septembrie  a.c., echipa mixtă, a identificat pe raza județului Arad, la sediul unei firme, două tractoare despre care poliţiştii de frontieră maramureşeni deţin date si informaţii ca sunt furate.  Din primele verificări, s-a constatat că seriile de șasiu ale acestora sunt falsificate și exista suspiciunea că sunt furate din Italia. Administratorul firmei a declarat că a cumpărat tractoarele din Italia în cursul anului 2009.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiuniilor de   fals  material in inscrisuri oficiale si complicitate la furt. Tractoarele de mare tonaj, in valoare de peste 80.000 euro au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de catre procurorul DIICOT-Structura Centrala si lucrători din cadrul IJPF Maramureș delegați, în vederea documentării întregii activități infracționale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA