AcasăEvenimentVIDEO – DISTRACŢIE LICEENI – Balul inimioarelor 2012 a fost câştigat de...

VIDEO – DISTRACŢIE LICEENI – Balul inimioarelor 2012 a fost câştigat de Daiana Dobianca şi Ionuţ Cardoş

spot_img

DISTRIBUIȚI

Video 1

Video 2

castigatorii balului

În această după amiază, 10 februarie 2012, la Casa de Cultură din Şomcuta Mare s-a desfăşurat “Balul Inimioarelor 2012” în organizarea elevilor de clasa a X-a de la Liceul Teoretic “Ioan Buteanu” din localitate. Perechile de “îndrăgostiţi” care au avut curajul să urce pe scenă şi-au dat tot interesul să placă publicului prezent. De altfel, pe lângă profesorii liceului, care au asigurat şi juriul întrecerii, în sală au fost peste 250 de liceeni şi elevi de la unitatea de învăţământ. Nu au lipsit nici părinţii unora dintre ei.

Probele la care au fost supuse perechile participante au fost care mai de care mai haioase: transportul gogoaşelor cu gura (băieţii legaţi la picioare) într-o perioadă de timp limitat, dans pe o coală de hârtie care se tot împăturea la 30 de secunde. Cei prezenţi au ascultat muzică bună, au urmărit trupa de dans “Masca” şi un număr de iluzionism prezentat de Flavius Blaga (elev al liceului).

“Elevii au răspuns prompt şi au organizat foarte bine acest eveniment. Nu a fost dificil să îi mobilizăm şi ne bucurăm că s-au simţit bine” a spus Lucia Conţ, director adjunct al Liceului Teoretic “Ioan Buteanu” din Şomcuta Mare.

Juriul a desemnat câştigătorii întrecerii într-un sfert de oră de la terminarea celor şase probe de concurs. Miss şi mister “Balul Inimioarelor” 2012 au fost desemnaţi Daiana Dobianca şi Ionuţ Cardoş. Cei clasaţi pe locurile 1-3 dar şi marii învingători au primit premii din partea organizatorilor, iar fetele câte un superb buchet de flori.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA