AcasăNews AlertVIDEO - DISTRACŢIE INEDITĂ - Relaxare într-o sanie trasă de cai sau...

VIDEO – DISTRACŢIE INEDITĂ – Relaxare într-o sanie trasă de cai sau câini husky prin munţii Gutâiului la Cavnic

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Distracţie cât cuprinde pe pârtiile din judeţul Maramureş. La Cavnic, cei care nu ştiu schia au parte de aventuri de neuitat. Aceştia au posibilitatea de a se plimba prin munţii Gutâiului într-o sanie trasă de cai sau, de ce nu, într-una trasă de câini husky. O astfel de plimbare costă 50 de lei.

La Cavnic, în Maramureş, împătimiţii sezonului rece care habar nu au să schieze pot să admire peisaje incredibile dintr-o sanie trasă de caie. Iar turiştii care au venit la munte sunt de-a dreptul încântaţi.

„Am venit cu copiii cu familia, îi ducem o tură cu sania şi mai vedem cu ce ne mai dăm aici, e zăpadă, aer curat nu e frig” a spus unul dintre turiştii veniţi din Satu Mare la Cavnic. „E frumos aici. La Satu Mare nu e zăpada” a spus un copil. „A fost o experienţă încântătoare” a spus o turistă. „Am ieşit cu familia şi ne-am pus şi cu noi şi o sticlă de <antigel>. Horincă normal” au spus alţi doi turişti.

O plimbare de o jumătate de oră costă 50 de lei de persoană. Iar proprietarul cailor şi a saniei spune că este profitabilă iar turiştii sunt încântaţi. „Eu sunt cu aceste animale. Avem un traseu prestabilit de circa 2,5-3 kilometri. Turiştilor chiar le place plimbarea asta. E sătulă lumea de motoarele din oraşe. Vin aici să se relaxeze. E un fel de întoarcere la tradiţii, la mijlocul de transport al bunicilor noştri” ne-a spus Iulian Mureşan. Dacă vrei aventură după relaxare ai posibilitatea de a te da pe pârtia de tubbing, care este în imediata apropiere a pârtiei de schi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA