AcasăNews AlertVIDEO - DISTRACŢIE INEDITĂ - Relaxare într-o sanie trasă de cai sau...

VIDEO – DISTRACŢIE INEDITĂ – Relaxare într-o sanie trasă de cai sau câini husky prin munţii Gutâiului la Cavnic

spot_img

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Distracţie cât cuprinde pe pârtiile din judeţul Maramureş. La Cavnic, cei care nu ştiu schia au parte de aventuri de neuitat. Aceştia au posibilitatea de a se plimba prin munţii Gutâiului într-o sanie trasă de cai sau, de ce nu, într-una trasă de câini husky. O astfel de plimbare costă 50 de lei.

La Cavnic, în Maramureş, împătimiţii sezonului rece care habar nu au să schieze pot să admire peisaje incredibile dintr-o sanie trasă de caie. Iar turiştii care au venit la munte sunt de-a dreptul încântaţi.

„Am venit cu copiii cu familia, îi ducem o tură cu sania şi mai vedem cu ce ne mai dăm aici, e zăpadă, aer curat nu e frig” a spus unul dintre turiştii veniţi din Satu Mare la Cavnic. „E frumos aici. La Satu Mare nu e zăpada” a spus un copil. „A fost o experienţă încântătoare” a spus o turistă. „Am ieşit cu familia şi ne-am pus şi cu noi şi o sticlă de <antigel>. Horincă normal” au spus alţi doi turişti.

O plimbare de o jumătate de oră costă 50 de lei de persoană. Iar proprietarul cailor şi a saniei spune că este profitabilă iar turiştii sunt încântaţi. „Eu sunt cu aceste animale. Avem un traseu prestabilit de circa 2,5-3 kilometri. Turiştilor chiar le place plimbarea asta. E sătulă lumea de motoarele din oraşe. Vin aici să se relaxeze. E un fel de întoarcere la tradiţii, la mijlocul de transport al bunicilor noştri” ne-a spus Iulian Mureşan. Dacă vrei aventură după relaxare ai posibilitatea de a te da pe pârtia de tubbing, care este în imediata apropiere a pârtiei de schi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA