spot_img
AcasăActualitateVIDEO | DE LA CITITORI - Angajații Aramis se plâng că nu...

VIDEO | DE LA CITITORI – Angajații Aramis se plâng că nu există distanțare socială la fabrică: “ne pun în fiecare zi să mâncăm 300 de oameni unul langa altul”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Situație îngrijorătoare la una dintre cele mai mari fabrici din județ, expusă de angajați pe un grup de Facebook. Muncitorii au publicat mai multe imagini și videoclipuri din cadrul firmei, acuzând că nu este respectată nici o măsură de prevenire a îmbolnăvirii cu virusul SARS-Cov-2. Mai mulți dintre angajați susțin că, zilnic, aproximativ 300 de persoane sunt puse să mănânce una lângă alta în pauza de masă, iar la intrarea în schimburi e o adevărată aglomerație și nimeni nu poartă măști de protecție.

Ați putea să faceți o știre despre treaba asta? Nimeni nu respectă nicio regulă de distanțare, fără mască, fără nimic. Așa ne pun în fiecare zi să mâncăm 300 de oameni, unul lângă altul”. ne-a scris Mădălina A.

Între timp, alți angajați acuză autoritățile că îi obligă să poarte mască în aer liber, în timp ce în interior nu se respectă nici o măsură

Polițiașii jandarmii ne obligă să purtăm mască afară, în aer liber. De ce nu vin să vadă cum mergem toți în cantină la masă fără mască și stăm unul lângă altul? Acolo nu exista covid? RUȘINE!!!”, scrie Alexandra M.

Numai pe strada este covid nu în firma care lucrezi”, spune și Gabriela F.

Baia Mare, incidență de 4,66 cu 668 de noi infectări în ultimele 14 zile. 9 morți de COVID în Maramureș, în ultimele 24 de ore

Informare de presă
🔹23869 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei;
🔹196 persoane confirmate în ultimele 24 de ore;
🔹3966 pacienți vindecați și externați din spital;
🔹232 pacienți internați în spital;
🔹18 pacienți internați la ATI, din care cinci pacienți sunt intubați;
🔹7171 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent;
🔹2248 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată;
🔹90876 teste efectuate până în prezent;
🔹1623 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată;
🔳1193 persoane decedate de la începutul pandemiei;
♦️Menționăm că toate datele sunt în dinamică și că pot intervenit modificări.

Așteptăm un punct de vedere din partea angajatorului, cu privire la informațiile și imaginile transmise de către angajați.

*Dacă aveți informații, imagini video sau foto care pot deveni știre, ni le puteți trimite la adresa de mail contact@actualmm.ro, prin mesaj pe pagina de Facebook ActualMM.ro sau pe Whatsupp la numărul 0749857575.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA