AcasăActualitate112(VIDEO) DE LA CETĂȚENI - Tentativă de furt din autoturism într-o parcare...

(VIDEO) DE LA CETĂȚENI – Tentativă de furt din autoturism într-o parcare din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pedepsele ușoare (uneori chiar inexistente) pe care le primesc hoții pentru faptele lor îi încurajează pe unii să meargă atât de departe încât să încerce să acționeze în miez de zi. Este și cazul de față, filmat de o băimăreancă, în parcarea unui imobil din zona străzii George Coșbuc din Baia Mare. Întreaga scenă s-a petrecut la începutul săptămânii.

Iniția, în imagini se vede cum un bărbat suspect dă târcoale autoturismelor parcate. La un moment dat, crezând că nu este observat, acesta se apropie de un autoturism marca Audi. După ce se inspectează în amănunt interiorul mașinii, acesta trece la acțiune: lovește puternic geamul mașinii cu o piatră, în speranța că va reuși să îl spargă. Din nefericire pentru bărbat, geamul mașinii a rezistat loviturii.

Potrivit persoanei care a publicat imaginile video, la scurt timp după momentul încercării de spargere mai mulți locatari au ieșit în parcare și l-au pus pe fugă pe bărbatul suspect.

Potrivit polițiștilor maramureșeni, autoturismul nu a suferit vreo avarie și, până în acest moment, nimeni nu a dorit să depună plângere la Poliție, astfel că oamenii legii au „mâinile legate”.

ActualMM

sursă video: Alexandra Gâț/ Radare Maramureș
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.









TE-AR MAI PUTEA INTERESA