AcasăEvenimentVIDEO - CUTREMURĂTOR - REFUZ SÂNGE - "Îi respectam dorinţa ei indiferent...

VIDEO – CUTREMURĂTOR – REFUZ SÂNGE – „Îi respectam dorinţa ei indiferent ce se va intampla!”

spot_img

DISTRIBUIȚI


Actualmm.ro a reusit sa discute preţ de câteva minute cu tatăl Alinei Mureşan, femeia care miercuri, 28 septembrie, în jurul orei 18, a fost grav accidentată în timp ce traversa Bd. Bucureşti pe zebră. Impactul violent a aruncat-o pe femeie câţiva metri după care s-a izbit de partea carosabilă. A fost transportată în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde medicii au intervenit chirurgical. A doua zi însă femeia de 30 de ani avea nevoie de transfuzie sancvina. Acest lucru a fost categoric refuzat de aparţinătorii victimei. Şi asta pentru că religia nu îi permite acest lucru. Alina Mureşan este Martor al lui Iehova iar primirea de sânge este considerat un păcat capital faţă de Dumnezeu.

Vizibil îndurerat, cu gândul în altă parte, tatăl Alinei Mureşan a acceptat să vorbească pentru scurt timp cu reporterii noştri. A putut doar atât să spună:

„A primit medicamentele de la Bucureşti. Ei le-au adus. Acum aşteptăm rezultatele. Ce putem face? Ce putem să spunem! Aceasta a fost dorinţa ei noi nu putem face nimic. Dorinţa se respectă! Indiferent ce se va întâmpla. In rest orice în afară de… (sânge, n.r.) o luat. Noi îi respectăm convingerile ei, noi altceva nu putem să spunem decât o ajutăm cum putem”.

Medicii spun că în ultimele 24 de ore starea de sănătate a pacientei s-a mai ameliorat, ea fiind în comă de gradul 2/3. Însă pronosticul rămâne rezervat.

Vezi si: http://www.2.actualmm.ro/video-terifiant-o-femeie-a-fost-spulberata-pe-zebra/

Vezi si: http://www.2.actualmm.ro/video-incredibil-refuza-sangele-din-cauza-religiei-si-risca-sa-moara/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA