AcasăEvenimentVIDEO - CRACIUN ÎN BAIA MARE - Cel mai înalt brad din...

VIDEO – CRACIUN ÎN BAIA MARE – Cel mai înalt brad din România este în Baia Mare. 40.000 de beculeţe au fost montate pe el

DISTRIBUIȚI


Iarna băimăreană 2011 a început! Muzică populară, muzică uşoară, focuri de artificii! Cam aşa au petrecut miile de băimăreni adunate în seara zilei de 1 Decembrie în Piaţa Revoluţiei. Primarul urbei, Cătălin Cherecheş, ajutat de un copilaş, a apăsat butonul care a aprins luminile de pe bradul uriaş ce a fost împodobit acolo. Iluminatul ornamental al bradului a făcut furori printre băimărenii prezenţi. Toţi au spus că Baia Mare arată acum în prag de Sărbători ca un oraş din Occident.

Spectacolele din Piaţa Revoluţiei au început cu muzică populară, prezenţi pe scenă fiind cei din Ansamblul Transilvania, Corul Bărbătesc din Finteuşu Mare etc.

La ora 17, primarul Cătălin Cherecheş a aprins iluminatul ornamental de pe bradul uriaş dar şi din întreg oraşul Baia Mare. Show-ul a continuat cu un spectacol incendiar Smiley, iar la ora 20.00 băimărenii s-au bucurat de un superb foc de artificii.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA