AcasăEvenimentUPDATE - VIDEO - ULTIMĂ ORĂ - COPILAŞI INTOXICAŢI - Zece micuţi...

UPDATE – VIDEO – ULTIMĂ ORĂ – COPILAŞI INTOXICAŢI – Zece micuţi din Seini au rămas internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase

spot_img

DISTRIBUIȚI


La ora 22.00, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Baia Mare a precizat că s-a decis internarea unui număr de 10 copii care au sosit în seara zilei de miercuri, 2 noiembrie, la unitatea spitalicească.

supa si macaroanele suspectate a fi provocat toxiinfectia alimentara a copiilor
2.actualmm.ro

„Zece din cei 53 de copii care au fost adusi in aceasta seara la noi la unitatea medicala au ramas internati, strea lor fiind mai grava si avand nevoie de supraveghere medicala”  a declarat Viorica Chereches manager la spitalul de Boli infectioase din Baia Mare.

Micutii prezinta inca stări de voma, fapt ce a dus la deshidratarea lor, asa ca medicii au fost nevoiti sa le administreze perfuzii pentru a le ameliora starea de sanatate.

ACTUALIZARE:

Astazi dimineata sase din cei zece micuti care si-au petrecut noaptea in spital , au fost externati. Si tot astazi la primele ore ale diminetii mai multe echipe formate din inspectori ai Oficiul Judetean pentru Protectia  Consumatorului, ai Directiei de Sanatate Publica  si reprezentanti ai Directiei Sanitar Veterinare si Pentru Siguranta Alimentelor Maramures au pornit spre gradinita din orasul Seini ,pentru a recolta probe de la fata locului. Putin dupa orele amiezii, reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Maramures spera sa  poata face primele declaratii oficiale, legate de  acest caz.

ACTUALIZARE:

Patru copilaşi sunt încă internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase, ceilalţi şase fiind externaţi în această dimineaţă.

 

 

 

 

 

Citeşte şi: http://www.2.actualmm.ro/pericol-53-de-copii-de-la-o-gradinita-din-seini-suspectati-de-toxinfectie-alimentara/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA