AcasăEvenimentVIDEO - CONTRABANDĂ - Un autoturism a fost descoperit "blindat" cu ţigări...

VIDEO – CONTRABANDĂ – Un autoturism a fost descoperit „blindat” cu ţigări ucrainene

spot_img

DISTRIBUIȚI


Poliţiştii de frontiera maramureseni au descoperit ascunse într-un autoturism, 1.000  pachete ţigări de provenienţă ucraineană, fără documente legale. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar cele două persoane aflate în maşină s-au ales cu dosar penal.

În cursul zilei de ieri 05.10.2011, poliţiştii de frontieră maramureşeni au oprit pentru control pe DN 19, un autoturism marca Audi 80 în care se aflau un cetăţean maghiar Jozsef F. în vârstă de 57 ani, si un cetăţean român Irma C. de 44 ani domiciliat în localitatea Piatra. La controlul amanunţit efectuat asupra maşinii s-a dovedit că în aceasta există un adevărat depozit de ţigări. Autoturismul a fost modificat prin amplasarea unui locaş special amenajat în locul rezervorului.

Poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în acesta cantitatea de  1.000 pachete ţigări marca Viceroy de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 8.600 lei . Din primele cercetări rezultă că ţigările provin din activităţi de contrabandă, iar suspecţii intenţionau să le comercializeze pe raza localităţii Negreşti Oaş.

Lucrătorii noştri le-au întocmit celor două persoane dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. Autoturismul  în cauză a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramureş iar întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA