spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO - CONTRABANDĂ - Ţigări în valoare de 155.000 lei confiscate de...

VIDEO – CONTRABANDĂ – Ţigări în valoare de 155.000 lei confiscate de ITPF Sighetu Marmaţiei

DISTRIBUIȚI


Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina – I.T.P.F Sighetu Marmaţiei au reținut în vederea confiscării aproximativ 17.500 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de peste 155.000 lei, ce urmau să fie introduse ilegal în tară, peste frontiera verde.În urma acţiunii poliţiştii de frontieră au reuşit reţinerea unei persoane care este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

 In data de 09 februarie a.c., la nivelul Sectorului PF Brodina, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări in zona de responsabilitate. Astfel în jurul orei 20.00, lucrătorii noştri au observat,  în apropierea  liniei de frontieră un grup de persoane care transporta spre interior mai multe colete voluminoase. Imediat poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea suspecţilor moment în care aceştia au abandonat coletele si au fugit spre teritoriul statului vecin .

În urma acţiunii poliţiştilor de frontieră  s-a reuşit reţinerea unei persoane  identificate ca fiind C. Constantin, în vârstă de  32 ani, domiciliat  în comuna Straja, jud. Suceava. Totodată, la cercetarea terenului, au fost descoperite mai multe colete ce conţineau  17.490  pachete cu ţigări, marca „ Doina” de provenienţă R. Moldova. Au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a evenimentului. Persoana în cauză este cercetată de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii contrabandă în formă agravantă. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de  aproximativ 157.410. lei, a fost ridicată în vederea confiscării iar în prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări  în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA