AcasăActualitateSocialVIDEO - CONTRABANDA - Tigari de contrabanda in valoare de 90.000 de...

VIDEO – CONTRABANDA – Tigari de contrabanda in valoare de 90.000 de lei gasite langa un gater din Bistra

spot_img

DISTRIBUIȚI


 Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului au descoperit la marginea localităţii Bistra, 21 de colete ce conţineau ţigări de contrabandă. Ţigările în valoare de 90.000 lei au fost reţinute în vederea confiscării.

Astfel, în jurul orei 20.00, o patrulă a poliţiei de frontieră a descoperit lângă un gater (destinat prelucrării lemnului) de la marginea localităţii Bistra, 21 de colete ambalate în folie de culoare neagră ce conţineau ţigări provenite din contrabandă.La cercetarea terenului, în apropiere a fost descoperit şi un autoturism care aparţinea unei persoane domiciliate în localitatea Crasna.

În urma inventarierii coletelor s-a constatat că acestea conţin 10.350 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare totală de aproximativ 90.000 lei.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, dar şi pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA