AcasăNews AlertVIDEO - CONTRABANDĂ PRIN MUNŢI - Doi bărbaţi au fost prinşi la...

VIDEO – CONTRABANDĂ PRIN MUNŢI – Doi bărbaţi au fost prinşi la 1.400 m altitudine, prin zăpadă până-n gât, cu ţigări de contrabandă

spot_img

DISTRIBUIȚI


 Poliţiştii de frontieră din Maramureş au confiscat 4.270 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de 38.000 lei, pe care doi bărbaţi au încercat să le introducă ilegal în România.

În seara zilei de 23 ianuarie a.c., o patrulă a poliţiei de frontieră formată din doi lucrători din cadrul sectorului PF Valea Vişeului, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures, aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu,  a depistat la aproximativ 3km de frontiera de stat, la o altitudine de peste 1.400m, o persoană care nu îşi justifica prezenţa în zonă.

La cercetarea terenului, în apropierea zonei unde a fost reţinut suspectul, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe colete ce contineau ţigări de provenienţă ucraineană.

În urma verificărilor efectuate a rezultat că barbatul, identificat ulterior ca fiind C.N.,  împreună cu un alt maramureşean N.M., a încercat să  introducă ilegal în ţară ţigările de contrabandă peste frontiera verde .

În urma inventarierii coletelor  a rezultat cantitatea de 4.270 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 38.000 lei. Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitatea la contrabandă şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 tigarete. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA