AcasăEvenimentVIDEO - CONTRABANDĂ ÎN MUNŢI - Un ucrainean a fost prins în...

VIDEO – CONTRABANDĂ ÎN MUNŢI – Un ucrainean a fost prins în zona alpină cu 5.000 pachete ţigări de contrabandă

spot_img

DISTRIBUIȚI


2.actualmm.ro

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au reţinut în flagrant un cetăţean ucrainean în timp ce încerca să introducă ilegal în România aproximativ 5.000 pachete de ţigări de contrabanda.

În data de  31 octombrie a.c., in jurul orei 14.00, un echipaj format din doi polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighetu Marmatiei, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat într-o zonă muntoasă-împădurită, pe un drum forestier aflat la aproximativ 400 m de linia de frontiera, mai multe persoane care transportau colete voluminoase.

Imediat lucrătorii noştri au trecut la interceptarea şi somarea prin voce a suspecţilor, moment în care aceştia au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin.

In urma actiunii, a fost reţinut un cetăţean ucrainean, Iurovici C., în vârstă de 25 ani, domiciliat în Ucraina.

La cercetarea terenului au fost descoperite 10 colete învelite în folie de culoare neagră ce conțineau  4.998 pachete cu țigări de proveniență ucraineană în valoare de aproximativ 43.000 lei. În cauză s-a  întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării. Cercetările sunt continuate de către polițiștii de frontieră, fiind informate si autoritatile ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA