AcasăNews AlertVIDEO - CONTRABANDĂ - Doi ucraineni aduceau în cârcă ţigări în România

VIDEO – CONTRABANDĂ – Doi ucraineni aduceau în cârcă ţigări în România

DISTRIBUIȚI


Poliţiştii de frontieră din Maramureş au reţinut la frontiera verde două persoane care au încercat să introducă ilegal în ţară aproximativ 3.000 pachete ţigări de provenienţă ucraineană.

În jurul orei 22.50 o patrula din cadrul IJPF Maramures – SPF Vişeu de Sus, a observat, intr-o zona muntoasă în apropierea frontierei, pe teritoriul ucrainean o maşină de teren din care au coborât două persoane de sex masculin.

Cei doi bărbaţi identificaţi ulterior ca fiind cetăţeni ucraineni Petrovisch D. şi Ivanovych B., au trecut frontiera pe jos din Ucraina în România transportând şase colete voluminoase, moment în care au fost reţinuţi de către poliţiştii de frontieră maramureşeni.

În urma inventarierii coletelor s-a constatat că acestea conţin cantitatea de 3.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 26.000 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, trecere ilegală a frontierei de stat şi deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false  peste limita a 10.000 ţigarete. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA