AcasăNews AlertVIDEO - Centru Comercial in flacari pe bd Bucuresti din Baia Mare

VIDEO – Centru Comercial in flacari pe bd Bucuresti din Baia Mare

DISTRIBUIȚI


Incendiu violent la un complex comercial din centrul orasului Baia Mare. Peste 1000 de metri patrati de acoperis au fost mistuite de flacari. Sute de oameni, clienti si comercianti au fost evacuati in cateva clipe, un agent de paza a suferit arsuri si 4 autospeciale de pompieri s-au luptat cu flacarile.

Flacarile au izbucnit in jurul orei 18:30 la un tomberon plin cu hartie situat in spatele imobilului. De acolo focul s-a extins cu repeziciune la acoperisul centrului comercial.

Clientii si angajatii centrului comercial au fost evacuati imediat de agentii de paza. Unul dintre agenti, in timp ce a incercat sa stinga focul a suferit arsuri la nivelul mainilor.

 Patru echipaje de pompieri, doua echipaje smurd si mai multe echipaje de politie s-au indreptat imediat spre locul incendiului.

 Pentru ca fumul era vizibil din tot orasul, sute de baimareni s-au adunat imediat in fata centrului comercial. Poltistii au fost nevoiti sa inchida strada pentru ca oamenii sa fie tinuti la distanta.

 Dupa o ora de lupta cu focul, pompierii au reusit sa stinga flacarile.

Valoarea pagubelor nu a fost stabilita, zece dintre magazinele centrului comercial nu au fost distruse de foc, dar au fost afectate de apa pompierlor. In cursul zilei de astazi o echipa de criminalisti va incerca sa stabileasca cu exactitate cauza izbicnirii focului. Cladirea in care functiona centrul comercial era asigurata, dar nu si toata marfa din interior.


loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA