Acasă Eveniment VIDEO – CARITABIL - "Un Craciun mai frumos!" pentru o familie cu...

VIDEO – CARITABIL – “Un Craciun mai frumos!” pentru o familie cu 15 suflete din Cavnic daruit de Motociclistii RocK N’Road

DISTRIBUIȚI

“Un Craciun mai frumos!” este cadoul pe care membrii Clubului RocK N’Road Baia Mare au reusit sa il ofere unei familii din orasul Cavnic. 15 suflete numara familia Gyorgy. Motociclistii clubului s-au mobilizat exemplar si au adunat diverse lucruri: hainute pentru copii, mobilier, jucarii, incaltaminte, caiete, creioane, ghiozdane etc.

Cand au ajuns in Cavnic si au vazut multimea de cadouri copilasii familiei Gyorgy s-au bucurat enorm. “Incercam sa oferim conditii copiilor. Avem un venit de 1.200 de lei in fiecare luna, insa 750 de lei trebuie sa platesc la banca. Am luat un credit pentru a reusi sa avem un acoperis deasupra capului. Nu putem sa stam in strada. Nu am ramas niciodata in urma cu plata ratelor. Acuma m primit banii pentru lemne, dar am, preferat sa ii las la Primarie pentru ca nu am platit impozitul. Ma straduiesc sa fac fata tuturor problemelor, dar este foarte greu. Nici nu pot sa le multumesca cestor oameni pentru bucuria pe care ne-au adus-o”, spune Kristt Gyorgy, capul familiei.

Pe langa toate acestea, motociclistii de la Rock N’Road Baia Mare au auzit ca familia Gyorgy ar avea si o datorie la un magazine alimentar de unde isi cumpara de-ale gurii. Asa ca au pus mana de la mana si au adunat 1.700 de lei pentru a plati datoria. Timid barbatul spune ca le multumeste tuturor dar ca nu putea sa isi lase copiii fara acoperis deasupra capului si de aceea a fost nevoit sa ia un credit.

“A devenit o traditie pentru noi sa ajutam familiile nevoiase. Ideea a venit de la un prieten, Adrian Ciupei, care din pacate nu mai este printre noi. Am ajuns la a treia editie si vom continua. Un jandarm ne-a anuntat despre familia din Cavnic. Nu am mai stat pe ginduri si am venit la ei. Dupa ce am organizat doua petreceri iar cei care au dorit ne-au sprijinit in demersul nostru”, sustine Csabi Rusiczki, membru Clubului Rocl N’Road.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA