AcasăNews AlertVIDEO - CAPTURĂ ŢIGĂRI VIŞEU DE SUS - Un bărbat din Târgu...

VIDEO – CAPTURĂ ŢIGĂRI VIŞEU DE SUS – Un bărbat din Târgu Mureş prins cu maşina dubuită cu ţigări ucrainene

spot_img

DISTRIBUIȚI


Polițiștii de frontieră maramureşeni au descoperit şi confiscat aproximativ 6.900 pachete cu ţigări provenite din contrabandă în valoare de 60.000 lei.

 În data de 03 decembrie 2011, la nivelul IJPF Maramureş a fost declanşată o acţiune specifică pentru depistarea unor autoturisme suspecte că transportă ţigări provenite din contrabandă.  Astfel în jurul orei 07.30, un echipaj din cadrul SPF Vişeu de Sus a identificat în trafic două autoturisme care încercau să evite un post control al poliţiei de frontieră.

În acel moment lucrătorii noştri au trecut la interceptarea celor două maşini folosind semnalele acustice şi luminoase, iar la scurt timp unul dintre autoturisme a fost descoperit abandonat pe marginea drumului. La controlul efectuat asupra acestuia, au fost descoperite ascunse sub mai multe anvelope auto, 14 colete ce conţineau 6.870 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 60.000 lei. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că ţigările îi aparţin lui Lucian T. de 24 ani domiciliat în localitatea Târgu Mureş, jud.Mureş, iar autoturismul condus de acesta avea rolul de antemergător în asigurarea transportului ilegal de ţigări.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, potrivit titlului VII, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator, ori cu marcaje false peste limita a 10.000 tigarete, 400 tigari foi de 3 grame, 200 tigari de foi mai mari de 3 grame, peste un kg tutun de fumat, bauturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare de alcool, peste 300 litri. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramureş până la finalizarea cercetărilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA