spot_img
AcasăActualitateSocialVIDEO – CAMPANIE – Liceenilor de clasa a X-a li se administreaza...

VIDEO – CAMPANIE – Liceenilor de clasa a X-a li se administreaza vaccin diftero-tetanic

DISTRIBUIȚI

Potrivit informatiilor prezentate de conducerea Directie de Sanatate Publica Maramures la nivelul judetului nostru a demarat campania de vaccinare a elevilor de clasa a X-a impotriva difteriei si tetanosului. Vaccinurile sunt administrate de medicii scolari, iar in Maramures activitatea s-a desfasurat pana acum fara probleme. Cu o exceptie: la Seini.

2.820 de liceeni din judet vor trebui sa faca vaccinul diftero-tetanic. Datele au fost prezentate la intalnirea de lucru cu primarii si secretarii din judet desfasurata la palatul administrativ din Baia Mare. Pornind de la imnuizarea elevilor, au fost participanti care au ridicat o problema care ar putea sa mai apara pe parcursul anului. Aceea a colaborarii cu medicii de familie.

 

Directia de Sanatate Publica are un calendar al imunizarilor care vor trebui facute la elevii din judet. Luna viitoare de exemplu va veni randul elevilor de clasa a III-a care vor trebui vaccizati. Sa speram ca nu va ramane nici un elev nevaccinat din cauza colaborarii deficitare intre autoritati si cadrele medicale. Indiferent care ar fi ele.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA