AcasăActualitate112VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE - În toiul nopții, a încercat ușile mai multor...

VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE – În toiul nopții, a încercat ușile mai multor case de pe strada Vasile Lucaciu. Cetățenii din zonă se plâng că nu e prima dată

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cetățenii din zona străzii Vasile Lucaciu din Baia Mare se plâng că nu au liniște din cauza unor indivizi care, din când în când, le dau târcoale. Doar în ultimul an, polițiștii au deschis mai multe dosare penale pe numele mai multor persoane care au dat spargeri în zonă. Puține au fost momente în care aceștia au fost surprinși de vreo cameră de supraveghere, până în urmă cu câteva zile.

Un cititor al ActualMM ne-a trimis imagini de pe camera de supraveghere exterioară a unui imobil de pe strada Vasile Lucaciu, în care se poate observa cum un bărbat încearcă să deschidă ușile mai multor locuințe.

În noaptea de 1 (n.r. ianuarie 2021), aproximativ la ora 5 dimineața, la spălătoria Perfect Wash de pe strada Vasile Lucaciu nr. 140 a fost forțată ușa de către un necunoscut. Zona Lucaciu e o zona vizată, mai sunt vreo 2-3 imobile la care au încercat”, ne-a transmis cititorul.

Vă prezentăm mai jos imaginile video surprinse de camera de supraveghere:

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA