spot_img
AcasăActualitate112VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE - Autoturism vandalizat de persoane necunoscute pe strada Păltinișului...

VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE – Autoturism vandalizat de persoane necunoscute pe strada Păltinișului din Baia Mare. Este al doilea din aceasă lună

DISTRIBUIȚI

Un autoturism a fost distrus ieri noapte pe strada Păltinișului în spatele blocului nr 79 din municipiul Baia Mare. Este cel de-al doilea incident de acest gen, după cel petrecut la începutul acestei luni când un autoturism Mercedes Vito a fost avariat prin aceeași metodă și cu același gen de ”unelte” (parbriz și far sparte, prejudiciu în sumă de 1.250 lei).

De această dată însă incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum pe strada Păltinișului se oprește un autoturism de culoare închisă. De la volan coboară un individ, care ar avea un ciocan în mână. Acesta pleacă spre garajele din spatele blocului nr. 79 unde se presupune că ar fi distrus un autoturism – parbriz spart, stopurile spate.

Incidentul s-a petrecut sâmbăta dimineață în jurul orei 3.00. Auzind zgomotul de la loviturile de ciocan, oamenii au sunat la 112 și au cerut ajutorul poliției. Numai că individul plecase din zonă.

Criminaliștii din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare au efectuat cercetările la fața locului și au prelevat probe și amprente. Locuitorii din zonă bănuiesc cine s-ar afla în spatele acestor gesturi însă nu au nicio probă concretă.

Vom reveni cu informații oficiale din partea Poliției.

Sursă: VasileDale.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA