AcasăActualitateVIDEO CAMERA DE BORD - Maramureșeni la un pas să fie spulberați...

VIDEO CAMERA DE BORD – Maramureșeni la un pas să fie spulberați de o cisternă intrată în depășire

DISTRIBUIȚI

VIDEO CAMERA DE BORD Imagini incredibile surprinse de un maramureșean, cu camera de bord. A evitat în ultima secundă impactul cu o cisternă care transporta combustibil, intrată pe contrasens, pe linie continuă, pentru a depăși o căruță. Totul s-a petrecut ieri pe ruta Baia Mare – Sighetu Marmației, pe DN 18, pe raza localității Hărnicești.

Era să murim în timp ce ne întorceam de la Sighetu Marmației spre Baia Mare, în localitatea Hărnicești în jurul orei 16.00. O autocisternă cu numărul B466ADR a pătruns pe contrasens cu jumătate de camion, în ciuda marcajului longitudinal continuu și într-o curbă deosebit de periculoasă, fără vizibilitate.

Încerca să depășească un atelaj (căruță). Eu circulam din sens opus, eram încărcat și cu remorcă. Am reușit să frânez și să trag de volan dreapta în ultimul moment. El sigur era încărcat cu benzină pentru că avea pe capul tractorul marcajul 33/1203. Vă dați seama ce s-ar fi putut întâmpla?

Deci firma asta din Târgoviște are numai angajați teroriști sau are șoferi cu atestat? Poliția română ar trebui să facă ceva cu teroriștii ăștia profesioniști! Ne omoară pe drum! Mulțumesc”, a fost mesajul șoferului maramureșean pentru VasileDale.ro

Sursă info și video: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA