Acasăsinucidere maramuresVIDEO - CAMERA ASCUNSA - Cristian Pomohaci, face exorcizari in biserica, iar...

VIDEO – CAMERA ASCUNSA – Cristian Pomohaci, face exorcizari in biserica, iar in timpul liber canta muzica populara

DISTRIBUIȚI

Biserica adună în jurul ei milioane de enoriaşi datorită credinţei puternice a românilor şi a nevoii de spiritualitate. Sunt preoţi care slujesc cu har şi dăruire, dar şi cazuri izolate unde se încalcă practicile ortodoxe. E şi cazul unui preot din Târgu Mureş.  La o biserică din Moşuni, Mureş, două femei citesc cu voce tare în faţa Sfintelor Uşi dintr-o carte de rugăciuni, contrar canoanelor bisericeşti. Slujitorul Domnului care are lăcaşul în grijă n-are nimic împotriva practicii. Preotul paroh e dincolo de uşile altarului – aude şi ştie tot ce se petrece la doi metri de el. Ştie şi că un alt preot adună daruri de la credincioşi.  E o ceremonie care are loc în fiecare zi de vineri. Sute de oameni stau la rând pentru a lăsa la altar făină, ulei, vin şi pomelnice, ca apoi, după o zi de aşteptare, să asiste la exorcizările de la miezul nopţii.
Vineri noaptea, la ora 12, se zic dezlegări, potrivit unui reportaj filmat cu camera ascunsă. Cea mai importantă regulă e însă darul. Fără el nu se vine la biserică. Cine vrea să se spovedească plăteşte. În cazul în care vrea să stea de vorbă cu preotul, trebuie alte daruri în valoare de cel puţin 14 lei.
Sute de credincioşi cumpără daruri doar pentru a ajunge la părintele Cristian Pomohaci, doar că preotul e scump la vedere şi la vorbă.
În plus, biserica nu e singura sursă de venit a preotului. Atunci când nu e în casa Domnului, părintele cântă muzică populară şi merge la petreceri.
Preotul nu a vrut să comenteze ceea ce se întâmplă la biserica din sat şi nici să vorbească despre activităţile extrabisericeşti. Acest lucru ne-a comunicat mâna dreaptă a feţei bisericeşti, după ce am solicitat un interviu. 
Urmăriţi, mai jos, un material filmat cu camera ascunsă

Sursa: text si video Antena1.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA