AcasăActualitateVIDEO BODYCAM | Polițist de la rutieră: “Stai să îi rețin permisul...

VIDEO BODYCAM | Polițist de la rutieră: “Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Intanța clujeană a anulat mai multe sancțiuni pe care un polițist de la Serviciul Rutier le-a aplicat unui șofer în vârstă, la nervi. Pe înregistrarea cu body camul se aude cum la final polițiștul folosește un limbaj total neadecvat: „Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…”, instanța constatând că au fost adăgate ulterior sancțiuni la cea inițială, scrie Cluj24.ro

Un polițist clujean a trecut, la nervi, sancțiuni în plus unui șofer oprit în trafic. Totul s-a întâmplat în 2 aprilie 2020, iar polițistul a trecut în procesul-verbal, care cuprindea o sancțiune pentru nepurtarea centurii, alte trei sancțiuni, și asta după ce a prezentat actul pentru semnare, scrie Clujust.ro.

Instanța de apel a decis să anuleze amenzile date abuziv de polițist.

Coroborat cu afirmația agentului de la finalul înregistrării, după ce procesul verbal era deja întocmit și prezentat celui sancționat Stai să îi rețin permisul la bătrân, s…-mi-ar p…>>, este evident că actul de sancționare a fost completat ulterior”, se arată în motivare.

Șoferul care a fost oprit pe Calea Forești pentru că nu purta centrură s-a ales cu o amendă totală de 1.795 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 30 de zile.

Sursa: Clujust.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA