spot_img
AcasăActualitateSocialVIDEO – BLOCAJ – Un morosan a reusit performanta sa blocheze un...

VIDEO – BLOCAJ – Un morosan a reusit performanta sa blocheze un drum national dintr-o neatentie

DISTRIBUIȚI

Sute de  masini au ramas blocate in trafic astazi pe DN 17 C din judetul Bistrita Nasaud care face legatura cu judetul Maramures. Asta din cauza unui sofer de TIR din Maramures care a incercat sa faca o manevra de intoarcere si a ramas impotmolit in zapada. Coloana de masini formata a depasit un kilometru de-o parte si alta a blocajului.

Acesta mergea de la Vatra Dornei spre Baia Mare. La intrarea in Bistrita  acesta trebuia sa  ocoleasca orasul pe drumul de centura si apoi sa iasa pe DN 17 inspre Dej si de acolo spre Baia Mare. Din cauza neatentiei la indicatoarele rutiere, acesta a luat-o pe un drum gresit. Cand si-a dat seama a vrut sa intoarca. A ales locul nepotrivit intr-o curba deosebit de periculoasa fara vizibilitate,intr-un loc unde exista un refugiu plin de zapada si gheata. Din cauza incarcaturii si al gabaritului TIR-ului,soferul nu a reusit sa execute manevra si a ramas blocat pe toata latimea drumului, impotmolit in zapada. “Am gresit drumul si am vrut sa intorc dar nu am mai reusit” a spus maramureseanul.

Politistii de la rutiera au intervenit pentru dirijarea traficului dup ace un camion a reusit sa-l scoata pe tiristul neatent.

Politistii de la rutiera l-au sanctionat pe sofer cu 2 puncte de penalizare si cu o amenda de 200 de lei,dupa care l-au ajutat sa intoarca TIR-ul pentru a-si continua drumul.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA