AcasăEvenimentVIDEO - BISTRA - Perchezitie domiciliara si peste 9.000 pachete de tigari...

VIDEO – BISTRA – Perchezitie domiciliara si peste 9.000 pachete de tigari gasite intr-un sopron cu fan

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în ultimele 24 de ore, cantitatea de 9.313 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 74.000 lei, ţigări ce urmau să ajungă pe piaţa neagra de desfacere din România.  Pe timpul desfăşurării acţiunilor a fost efectuată şi o percheziţie domiciliară  pe raza localităţii Bistra, fiind depistate ascunse într-o magazie şi într-un şopron cu fân, 14 colete cu ţigări de contrabandă. În urma acţiunilor, două persoane sunt cercetate de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, cea de-a treia fiind sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

Lucrători din cadrul Sectorului Poliţíei de Frontieră Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel, începând cu ora 13.00, poliţiştii de frontieră, în baza unui autorizaţii de percheziţie emisă de către Judecătoria Vişeul de Sus, au descins la domiciliul unui cetăţean român N. Gheorghe de 22 ani, din localitatea Bistra, persoană despre care se deţineau date că este implicată în traficul ilicit cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Pe timpul desfăşurării percheziţiei domiciliare, poliţiştii de frontieră au descoperit, în anexele imobilului, într-o magazie şi într-un şopron cu fân, un număr de 14 colete învelite în folie de culoare neagră ce conţineau ţigări de provenienţă ucraineană. În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 6.800 pachete cu ţigări, marca Viceroy,  în valoare de peste 61.000 lei. În prezent, N. Gheorghe din Bistra este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit titlului VII, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete. În continuare, se fac cercetări pentru depistarea tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA