AcasăNews AlertVIDEO - BEBELUŞ BĂTUT - O fetiţă de 11 luni bătută crunt...

VIDEO – BEBELUŞ BĂTUT – O fetiţă de 11 luni bătută crunt de unchiul ei de 21 ani

DISTRIBUIȚI


Caz socant in Baia Mare. O fetita de numai 11 luni este internata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare dupa ce unchiul ei a batut-o cu bestialitate. Politia a intrat pe fir iar in aceste moment agresorul este internat la Sectia Psihiatrie Adulti a Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei pentru efectuarea unei expertize de specialitate. Asistentii sociali au demarat si ei o ancheta in acest.

Incidentul s-a petrecut ieri dupa amiaza intr-o baraca situata la marginea orasului Baia Mare. O familie cu 5 copii locuieste intr-o baracă sărăcăcioasa. Părinţii copiilor spun că şi-au lăsat odraselele acasă iar inexplicabil unchiul lor in varsta de 21 ani a tabarat peste bebelusul de 11 luni si l-a lovit in zona fetei. Micuta a fost imediat dusa la spital, unde medicii si-au făcut cruce când au văzut-o. Imediat a intrat sub tratament. Pentru vindecarea leziunilor este nevoie însă de 21-22 de zile de ingrijiri medicale.

„Noi am fost anunţaţi de poliţia municipiului Baia Mare că la Spitalul Judeţean Baia Mare se află internată o fetiţă cu traumatisme cranio-cerebrale. Cazul este în monitorizarea şi atenţia noastră. În acest moment nu putem spune exact ce măsuri vom dispune” a declarat Nicolae Cirţ, asistent social în cadrul Direcţiei Protecţiei Copilului Maramureş.

ACTUALIZARE 1:

„Politia a fost sesizată că la spital a ajuns o fetiţă de 11 luni care prezenta urme de agresiune. În urma cercetărilor s-a stabilit că unchiul acesteia în vîrstă de 21 ani este suspect în acest caz. S-a dispus internarea acestuia la Spitalul Sighet pentru efectuarea unei expertize neuro-psihiatrice de specialitate” a declarat comisar Gabriela Liahovici, purtator de cuvânt IPJ Maramureş.

ACTUALIZARE 2:

“Este vorba de o fetita de 11 luni care a fost lăsată de părinţi nesupravegheată în compania unchiului mai mare, care are un grad de handicap. După o oră fetiţa a început să plângă. Au găsit-o cu o echimoză la ochiul drept cu un traumatism cranian. A fost adusă în spital a fost internată la terapie-intensivă.  S-a efectuat computer tomografie care a fost negativă, deci practic leziuni importante cranio-cerebrale nu are. Va mai sta o zi două la reanimare după care va fi transferată la chirurgie pediatrică. Noi am anuntat şi Direcţia pe Protecţia Copilului” a declarat dr. Radu Dragoş, director medical Spitalul Judetean de Urgenţă Baia Mare.

ACTUALIZARE 3:

„Fata dormea în pat şi eu am ieşit afară să fac mâncare. Când m-am întors spre casă el o apucat fetiţa şi o azvârlit-o din casă afară. Eu eram cu spatele. El o luat-o din pat şi o aruncat-o afară. Am fugit spre casă, dar nici nu am apucat să o iau în braţe că am leşinat când am văzut-o. O venit un vecin, o luat-o în braţe şi o fugit la stradă cu ea. Cu un taxi am fugit la spital” a declarat Anamaria Bologh, mama fetiţei.

„Copilul ăsta al meu o fost pierdut timp de opt ani. L-au găsit poliţiştii prin Suceava pe groapa de gunoi. De atunci cred că i se trage, cum l-au bătut cei care l-au luat şi dus acolo. Este în gradul întâi de handicap şi îi dăm medicamente. Nu este el bătăuş dar mai are nişte crize. Pur şi simplu nu suportă copiii mici. Nu ştiu ce să mai zic. Eu tot timpul stau cu el când erau copii în preajmă” a povestite Maricica Erdey, mama agresorului şi bunica fetiţei.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA