Acasă Eveniment VIDEO - BATUTE DE TATA - Doua minore au ajuns in stare...

VIDEO – BATUTE DE TATA – Doua minore au ajuns in stare grava la spital dupa ce tatal lor le-a agresat fizic! (Fotografii socante!)

DISTRIBUIȚI

Cruzime fara margini intr-o familie din localitatea Tacau, judetul Maramures, unde un tata si-a batut fara mila doua fete, dintre cei sapte copii pe care ii are. Se pare ca motivul ar fi fost acela ca micutele au uitat sa inchida usa de la intrare, lucru care l-a scos din sarite pe tatal lor.Acesta s-a napustit fara mila asupra micutelor si le-a bautut. Incidentul a fost anuntat imediat la 112 si un echipaj al Ambulantei s-a deplasat in zona si le-a preluat pe minore.Acestea au fost aduse pentru ingrijiri si investigatii amanuntite la spitalul din Baia Mare. La fata locului au ajuns de urgenta si politistii care au demarat o ancheta. Nici reprezentantii DGASPC nu au intarziat sa apara la spital unde s-au interesat de starea minorelor si de indata au demarat si ei o ancheta pentru a sti ce masuri sa aplice si care este si situatia celorlalti copii din familia respectiva.

“Politia Ulmeni a fost sesizata astazi, la ora 18.37, ca doi minori au fost agresati fizic. Echipa de siguranta publica deplasata in zona a discutat cu apartinatorii si a aflat ca, in data de 6 aprilie, cei doi copii au fost agresati de tatal lor, in varsta de 42 de ani”, a precizat, pentru ActualMM.ro, purtatorul de cuvant Dumitrita Rus.

Comunicat DGASPC Maramures privind cazul minorelor abuzate fizic, din localitatea Țicău

În cursul serii de ieri, 08 aprilie 2013, Serviciul Abuz-Neglijare a fost sesizat de către reprezentanții mass-media cu privire la suspiciunea de abuz asupra unui număr de două minore din localitatea Țicău.

Reprezentanții Serviciului s-au prezentat la Secția de Urgențe-Pediatrie din cadrul Spitalului Județean “Dr. Constantin Opriș” luând act de confirmarea medicală a faptului că cele două minore au fost victimele unui abuz fizic. S-au purtat discuții informale cu mama minorelor și cu reprezentanții Poliției Ulmeni. Cele două minore au rămas internate în cadrul Secției Pediatrie, în vederea efectuării unor investigații medicale amănunțite care să stabilească cu exactitate starea lor de sănătate. Reprezentanții Serviciului Abuz-Neglijare vor solicita și o expertiză medico-legală în ceea ce privește cele două minore abuzate.

În cursul zilei de azi, reprezentanții Serviciului Abuz-Neglijare s-au deplasat la domiciliul minorelor unde împreună cu reprezentanții Primăriei, respectiv Poliției Ulmeni, vor efectua o investigație socială detaliată ale cărei concluzii să stea la baza propunerii soluției optime în ceea ce îi privește pe toți cei șapte copii ai familiei, ale căror vârste sunt cuprinse între 5 și 15 ani.

Din datele preliminare rezultă că incidentele de agresiune săvârșite de către tatăl minorilor se produc pe fondul consumului de alcool, în contextul general al unui climat familial instabil. Totodată D.G.A.S.P.C. va comunica datele obținute autorităților competente, în vederea stabilirii de către acestea a eventualelor fapte de natură penală săvârșită de către tatăl minorilor.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA