AcasăNews AlertVIDEO - BĂTAIE ÎNTRE INTERLOPI - Vasile Livian Roman este căutat de...

VIDEO – BĂTAIE ÎNTRE INTERLOPI – Vasile Livian Roman este căutat de poliţişti pentru a fi arestat. Mandatul a fost emis în lipsă. Procurorii de caz au fost felicitaţi

spot_img

DISTRIBUIȚI

Imagini bătaie

Procurorii băimăreni felicitaţi de procurorul general al României

Revenim cu informaţii noi referitoare la cazul în care luptei purtate in Goldplaza in noaptea de sambata spre duminica. Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Baia Mare a confirmat in urmă cu puţin timp că unul dintre suspecţii implicaţi, care a primit mandat de arestare, nu a fost încă reţinut. Vasile Livian Roman este în libertate şi este căutat de anchetatori. „Da aşa este. Un mandat a fost emis în lipsă” a declarat Bogdan Gabor.

Pe de altă parte, procurorul general Laura Codruta Kovesi a tinut să îi felicite pe procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare care au lucrat la acest caz. „I-am felicitat pentru fermitate şi pentru operativitatea cu care au lucrat în acest dosar, bineînţeles cu poliţia municipiului Baia Mare. Din punctul de vedere al Ministerului Public procurorii din Baia Mare şi-au făcut treaba şi i-am apreciat pentru acest lucru” a precizat aceasta.

ACTUALIZARE 1: Acelaşi procuror general nu a dorit să comenteze afirmaţiile făcute la un post de televiziune de avocatul lui Bogdan Pătruşel, conform cărora ceilalţi combatanţi ai bătăii din holul Goldplaza ar fi protejaţi de şeful de la DGIPI Maramureş. „Nu pot să comentez aceste afirmaţii” a spus Kovesi. Întrebată de jurnalişti dacă anumiţi anchetatori protejează acţiunile unora dintre indivizii implicaţi, Kovesi a spus că dacă exista asemenea informaţii sigur vor fi verificate de procurorii care se ocupă de caz şi se vor lua măsurile legale.

Vă reamintim că Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor STAN FLORIN – DANIEL, CONTRAŞ VASILE – DANIEL, DAVID DUMITRU, SABOU MARIUS – CRISTIAN, ARDELEAN VIOREL – MIHAI, ROMAN LIVIAN – VASILE sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, lovire sau alte violenţe. În aceeaşi cauză, procurorii au solicitat şi arestarea  inculpatului PĂTRUŞEL BOGDAN – GHEORGHE cercetat sub aspectul săvârşirii aceloraşi infracţiuni, precum şi a infracţiunii de port fără drept de armă albă.

CITEŞTE ŞI: http://www.2.actualmm.ro/video-imagini-socante-camerele-de-supraveghere-au-surprins-un-adevarat-razboi-intre-interlopii-baimareni/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA