spot_img
AcasăActualitateVIDEO: BĂTAIE ÎN BAIA MARE - Două liceene s-au luat la pumni...

VIDEO: BĂTAIE ÎN BAIA MARE – Două liceene s-au luat la pumni în parcul Mara din oraș

DISTRIBUIȚI

VIDEO: BĂTAIE ÎN BAIA MARE   Caz deosebit de grav în Baia Mare. Miercuri, 27 noiembrie, în pauza mare (între orele 10.50 şi 11.10), două adolescente au lăsat vorba bună la o parte și s-au luat la bătaie în văzul tuturor.

S-ar părea că totul ar fi pornit din cauza unui băiat. Una dintre adolescente a luat-o la rost pe cealaltă, după care conflictul a escaladat. Cearta a fost atât de mare, încât una dintre ele s-a prăbușit pe asfalt.

Conflictul a continuat în văzul colegilor, unii dintre ei încurajând scandalul. Abia când una dintre fete nu s-a mai putut apăra au intervenit alți elevi, în cele din urmă reușind să le despartă.

Conform informațiilor noastre, elevele ar proveni de la liceele din apropiere, respectiv Colegiul Economic Nicolae Titulescu și Colegiul Tehnic Anghel Saligny. Imaginile sunt șocante și nu au nevoie de comentarii.

Până în prezent, nu a fost depusă nicio sesizare la poliție, însă există un termen legal de 30 de zile în care se poate reclama agresiunea. Așteptăm punctul de vedere al Inspectoratului Școlar Județean, care a fost sesizat cu privire la incident.

Crina Buda, directorul Colegiului Economic Nicolae Titulescu, a declarat că una din cele trei fete implicate este elevă a liceului, în clasa a noua, la profesională. Ca urmare, direcțiunea a luat legătura cu părinții și diriginta. Adolescenta a declarat că a avut o altercație cu două eleve de la Saligny, moment în care conflictul verbal a degenerat în bătaie în toată regula. Joi dimineață va avea loc o întâlnire cu adolescenta și părinții ei. Ea va primi cu siguranță mustrare scrisă pentru că a părăsit incinta liceului în timpul cursurilor (08.00 – 14.00).

Sursă info și video: VasileDale.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA