AcasăEvenimentVIDEO - Baimareanca Paula Seling si castigatorul Eurovision 2009, in premiera la...

VIDEO – Baimareanca Paula Seling si castigatorul Eurovision 2009, in premiera la „Sinteza Zilei” la Antena 3

DISTRIBUIȚI

foto: A1.ro

Alexander Rybak, câştigătorul Eurovision 2009 a fost invitat special, duminică seară, la „Sinteza zilei”. Tânărul artist este din Norvegia şi a fermecat întreaga lume cu vioara şi cu vocea sa. Alături de artistul norvegian a fost prezentă în platoul emisiunii şi Paula Seling. Cei doi au cântat, în premieră, o piesă la care au lucrat timp de şapte luni.

Melodia interpretată live de cei doi artişti se numeşte „I’ll show you“ şi a fost compusa chiar de Alexander Rybak.

Talentatul artist norvegian a început o frumoasă colaborare cu Paula Seling, cântăreaţa care s-a clasat în 2010 pe locul III, în cadrul prestigiosului concurs muzical.

Alexander Rybak s-a născut pe 13 mai 1986 în Minsk, RSS Belarusă, şi acum reprezintă Norvegia ca şi cântăreţ, compozitor, actor, violonist şi pianist. În februarie 2009, interpretul a câștigat concursul Melodi Grand Prix 2009 cu piesa „Fairytale”, obţinând din partea publicului şi a juriului un cumul de 747,888 de voturi. Prin câştigarea acestei competiţii, Rybak a fost desemnat reprezentantul Norvegiei la Concursul Muzical Eurovision 2009, la finalul căruia s-a clasat pe prima poziţie, stabilind un nou record de 387 de puncte.
Sursa: Antena3.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA