AcasăActualitateVIDEO: BAIA MARE - Cum se fură o bicicletă în miezul zilei,...

VIDEO: BAIA MARE – Cum se fură o bicicletă în miezul zilei, pe Vlad Țepeș

spot_img

DISTRIBUIȚI

O cameră de supraveghere a surprins imagini cel puțin interesante, astăzi, 22 noiembrie, pe strada Vlad Țepeș din Baia Mare. Un individ care trecea pe stradă a observat o bicicletă neasigurată, lăsată pe aleea de intrare a unei scări de bloc, și a luat-o fără prea multă ezitare.

În imagini se observă cum bărbatul se oprește când zărește bicicleta. Apoi, începe să verifice dacă sunt oameni prin zonă, sperând că nu va fi zărit. În momentul în care realizează că e singur pe stradă, trece imediat la acțiune și ia bicicleta, se urcă pe ea și pleacă fără grabă.

Imaginile video au fost publicate pe rețelele de socializare de către proprietarul bicicletei care spune, însă, că nu dorește să apeleze la Poliție pentru a nu-i face rău hoțului. Cu toate acestea, a cerut ajutorul în identificarea acestuia. Rămâne de văzut dacă aceste căutări vor avea și un rezultat.

ActualMM

Video: Alin Sesterac/ Facebook.com

loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Vreți să vă trimit o filmare cum se fura o bicicletă din scara blocului,legata in miezul zilei.a văzut-o și poliția și de 6 luni nu au făcut nimic!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA