AcasăActualitateSocialVIDEO - BAIA MARE - Cresele sunt supra-aglomerate

VIDEO – BAIA MARE – Cresele sunt supra-aglomerate

DISTRIBUIȚI

Personal putin si prichindei multi. Aceasta este situatia creselor din municipiul Baia Mare. Cu toate ca se asteptau ca in sezonul rece numarul copiilor sa scada, nu este asa. Zilnic, in medie, la Cresa nr. 2, sunt peste 60 de copii. Se spera ca odata cu finalizarea lucrarilor de reabilitare a Cresei nr. 3, lucrurile sa reintre in normalitate.

Numarul parintilor care opteaza pentru a-si duce copiii la cresa, este din ce in ce mai mare. In momentul de fata, cea mai aglomerata fiind Cresa nr. 2 din Baia Mare. Unul dintre motive este si personalul care este tinar si bine instruit.

Una dintre principalele probleme cu care se confrunta SPAS Baia Mare este lipsa de personal. Chiar si din rindul coordonatorilor, doi au ajuns la virsta pensionarii. Pentru  a  veni in sprijinul parintilor, Cresa nr. 3 a intrat in reabilitare totala.

Cresa nr. 3 va deveni functionala din vara acestui an. In aceste zile urmeaza sa se organizeze licitatie pentru dotarile necesare, astfel incit mobilierul si jucariile sa fie livrate  pina la finalizarea lucrarilor de executie ale noii unitati.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA