AcasăActualitate112(VIDEO) BAIA MARE | Copil de 14 ani, înger salvator pentru o...

(VIDEO) BAIA MARE | Copil de 14 ani, înger salvator pentru o femeie! A reușit să o apere de un bărbat care voia să o jefuiască, în mijlocul orașului

DISTRIBUIȚI

Un copil de 14 ani a fost înger salvator pentru o băimăreancă atacată în miezul zilei, în mijlocul orașului, de un individ care voia să o jefuiască.

Întreaga scenă s-a petrecut în jurul orei 12:00 la intersecția bulevardelor Unirii și București, în fața restaurantului Mc Donald’s. Un bărbat s-a năpustit asupra unei femei, în încercarea de a-i fura geanta. Văzând momentul, elevul de clasa a 8-a care se afla pe terasa restaurantului nu a stat pe gânduri și a sărit imediat în ajutorul victimei. Alți doi tineri au intervenit și împreună au reușit să o salveze pe femeie din mâinile atacatorului.

Individul a încercat apoi să scape, fugind spre intrarea în restaurant. Doar că a fost reținut, până la venirea polițiștilor, de către persoanele care se aflau pe terasă și au văzut întreaga scenă.

Eram pe terasă la McDonalds și am văzut cum un bărbat a sărit pe o doamnă să îi fure geanta. I-am sărit imediat în ajutor. Am reușit să o salvez, însă nu aveam atâta forță să îl și rețin. Alți doi tineri mi-au sărit în ajutor. Eu am condus-o pe doamnă în interior, în restaurant. Doamna vorbea cu soțul ei la telefon iar când a închis mi-a mulțumit pentru că am ajutat-o. Atunci am văzut că bărbatul ce o atacase a scăpat și vroia să intre în restaurant. Alți bărbați au reușit să îl oprească și să îl imobilizeze până a sosit poliția” ne-a povestit în exclusivite pentru www.vasiledale.ro, Peter.

Ce spune Poliția

O femeie in vârstă de 41 de ani a sesizat azi poliția, despre faptul că, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla în centrul orașului, la intersecția dintre Bulevardele Unirii și București, un bărbat a urmărit-o și a încercat să-i smulgă poșeta.

Întrucât femeia a avut prezență de spirit, bărbatul a eșuat în tentativa de tâlhărie, a fugit și a intrat în cel mai apropiat restaurant pentru că femeia pornise în urmărirea lui.

Acolo a fost prins și reținut de mai multe persoane cu spirit civic, iar polițiștii chemați la fața locului l-au identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 60 de ani din Săcălășeni.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru a fi audiat, iar polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de tâlhărie„, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA