AcasăActualitateVIDEO | BAIA MARE - CIREȘARII VARIANTA 2023: Cum s-a trezit un...

VIDEO | BAIA MARE – CIREȘARII VARIANTA 2023: Cum s-a trezit un băimărean că i s-au furat cireșele… cu tot cu crengi. “Pofticiosul” și-a făcut intrarea cu mașina ca în Fast and Furious:

DISTRIBUIȚI

Glumele pe seama prețului pentru un kilogram de cireșe, mai ales în ultimii ani, au devenit atât virale cât și parte dintr-un cotidian trist. Așadar, cândva în glumă numiții hoți de cireșe au ajuns în 2023 să planifice adevărate “lovituri” pentru a pune mâna pe prețioasele fructe ale localnicilor suficient de norocoși să dețină un cireș în curte.

Este și cazul de față, în care o cameră de supraveghere montată pe casa unui băimărean, a surprins momentul în care un autoturism marca Ford și-a făcut intrarea în parcarea din fața imobilului într-un mod care ne amintește de celebra serie Fast and Furious. Din mașină, în fugă și cu mișcări bine planificate, s-a dat jos un tânăr alergând spre cireșul din curtea băimăreanului, de unde a început efectiv să rupă crengile cu totul.

După ce și-a adunat “necesarul”, bărbatul și-a umplut portbagajul mașinii, după care foarte liniștit și-a continuat drumul.

Cu siguranță nu și-a imaginat că prețioasele fructe îi vor aduce și celebritatea.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA