AcasăNews AlertVIDEO - AVERTIZARE METEO - Ninsorile au revenit in judetul Maramures cu...

VIDEO – AVERTIZARE METEO – Ninsorile au revenit in judetul Maramures cu o ora mai devreme decat prognoza meteo. Ceata in zona limitrofa a Baii Mari

DISTRIBUIȚI

Ninsorile au inceput in judetul Maramures inca de la ora 13. De altfel, Instituţia Prefectului a primit  de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Nord o informare meteorologică de intensificări ale vântului şi ninsori, valabilă în intervalul 11 martie, ora 14.00 – 12 martie a.c., ora 20.00. În adresă se menţionează că, în această perioadă, în Maramureş, temporar vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, iar vântul se va intensifica treptat cu viteze şi rafale de până la 50-60 km/h. La munte va ninge, iar viteza vântului va atinge 70-80 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada. Conform informatiilor furnizate de Dan Buca, purtator de cuvant al CJSU Maramures ninsoarea nu a creat probleme in nicio zona a judetului. „Ninge si in Pasul Gutai. Acolo deocamdata sunt +1 grad Celsius astfel ca zapada nu se depune pe carosabil. Nici traficul rutier pe DN 18 nu este aglomerat astfel ca nu sunt probleme” a spus Dan Buca.

Nici in Baia Mare ninsoarea nu a creat probleme. Carosabilul este umed. Spre seara este foarte posibil sa devina alunecos. Firmele de deszapezire vor interveni pentru a preveni producerea de polei sau depunerea mai consistenta mai zapezii.

ACTUALIZARE – Ceata in zona limitrofa Baii Mari

Atenţie şoferi!La această oră este semnalată ceaţă pe arterele de circulaţie din zona limitrofă municipiului Baia Mare. Vizibilitatea este redusă în trafic sub 300 metri. Ninge pe toate sectoarele de drumuri publice din judeţ. Nu sunt semnalate perturbări ale traficului rutier sau blocaje.

Sapte ore de emisie LIVE pe ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA