AcasăActualitateSocialVIDEO - Autoturism blindat cu tigari descoperit in PTF Sighetu Marmatiei

VIDEO – Autoturism blindat cu tigari descoperit in PTF Sighetu Marmatiei

spot_img

DISTRIBUIȚI


Poliţiştii de frontieră maramureşeni şi lucrătorii din cadrul Biroului Vamal Sighet, au depistat în rezervorul unui  autoturism 4.000 de ţigarete de provenienţă ucraineană, fără documente legale.

Astfel, în seara zilei de 25 septembrie a.c., în jurul orei 22.00, în PTF Sighetu Marmaţiei s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul român, Mihai B. în vârstă  de 28 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

În baza unei analize de risc, echipa comună formată din  politiştii de frontieră maramureşeni şi lucrătorii Biroului Vamal Sighet, a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra maşinii. În urma acestuia, s-a descoperit ascunsă, în rezervorul autovehiculului, cantitatea de 4.000 ţigarete de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 1.700 lei.

De asemenea la controlul documentelor efectuat de către lucrătorii noştri s-a constatat că Mihai B. avea permisul de conducere suspendat iar certificatul de inspecţie tehnică este falsificat.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de :

  • contrabandă;
  • conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata;
  • instigare la fals material în înscrisuri oficiale;
  • şi uz de fals.

Conform legii, ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul indisponibilizat de către autoritatea vamală, iar persoana în cauză a fost sanctionată contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA