AcasăActualitateSocialVIDEO – ATENTIONARE: Raed Arafat nu accepta decontari din banii UPU pentru...

VIDEO – ATENTIONARE: Raed Arafat nu accepta decontari din banii UPU pentru paza si utilitati

DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii spitalelor , dar şi autorităţile locale sanitare sunt atenţionate de la Centru asupra modului în care se fac decontările în cadrul Unităţilor de Primire Urgenţe .”Nu vom mai accepta ca, din banii pentru UPU, să fie decontate plăţile pentru utilităţi sau serviciile de pază, acestea fiind datoria spitalelor în întregime”, a precizat secretarul de stat in Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, in cadrul unei videoconferinţe susţinute la nivel naţional.

Secretarul de stat in Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat,  a atenţionat reprezentanţii spitalelor şi ai autorităţilor locale sanitare asupra modului în care se fac decontările în cadrul Unităţilor de Primire Urgenţe. Potrivit informatiilor publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii, oficialul a cerut ca facturile trimise la minister pentru decontare să fie clare şi să evidenţieze serviciile şi analizele efectuate numai în departamentele UPU ale spitalelor. „Nu vom mai accepta ca, din banii pentru UPU, să fie decontate plăţile pentru utilităţi sau serviciile de pază, acestea fiind datoria spitalelor în întregime. Fondurile alocate unităţilor de primiri urgenţe trebuie utilizate exclusiv pentru deservirea pacienţilor trataţi în aceste secţii”,a spus Raed ARAFAT, în cadrul unei videoconferinţe susţinute la nivel naţional,  cu directorii direcţiilor de sănătate publică, managerii spitalelor de urgenţă şi medicii de la UPU.

De asemenea, s-a atras atenţia asupra decontărilor pentru reactivi şi analize medicale, după ce controalele efectuate anul trecut au evidenţiat situaţii neclare cu privire la unele situaţii.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA