spot_img
AcasăEvenimentVIDEO - Atelierul de tâmplărie al unui maramureşean trasformat in depozit pentru...

VIDEO – Atelierul de tâmplărie al unui maramureşean trasformat in depozit pentru ţigări de contrabandă

DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat de la domiciliul unui maramureşean aproximativ 15.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană,  pe care bărbatul  intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

În ziua de 02.11.2012,  la nivelul Sectorului PF Sarasău s-a desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel, lucrătorii noştri au descoperit o cărare de urme care ducea de la frontiera de stat pănâ în curtea unui imobil de pe raza localităţii Piatra, jud. Maramureş, aparţinând lui  Carol C., de 51 ani. Pe timpul cercetării zonei au fost observate într-o anexă din curtea imobilului (atelier de tâmplărie) mai multe colete voluminoase învelite în folie de culoare neagră.       Proprietarul, Carol C., a recunoscut că în anexa respectivă sunt 30 de baxuri cu ţigări de provenienţă ucraineană, care au fost ridicate în vederea confiscării. În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 14.970 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 136.000 lei. Persoana în cauză a fost condusă la sediul SPF Sarasău în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se fac cercetări pentru identificarea persoanelor care au introdus ilegal ţigările în ţară, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Totodată au fost informate şi autorităţile de frontieră ucrainene şi urmează a se efectua cercetarea în comun a evenimentului.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA