spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO: Atac armat la o şcoală din Newtown, SUA. Sursele vorbesc de...

VIDEO: Atac armat la o şcoală din Newtown, SUA. Sursele vorbesc de 20-27 de morţi, între care 10 sau 18 copii!

DISTRIBUIȚI

 

Un incident armat a avut loc, vineri, la o şcoală generală din oraşul american Newtown, în statul Connecticut, informează CNN. O personă înarmată a intrat în instituţia şcolară şi a ucis 20 de persoane, între care 10 copii. Atacatorul a fost ucis de poliţişti.

La rândul său, canalul american de televiziune CBS News, citat de AFP, afirmă că cel putin 27 de persoane, intre care 18 copii, au fost ucisi vineri, intr-un atac armat care a avut loc la o scoala primara din statul Connecticut (nord-estul Statelor Unite). 

Cel puţin 20 persoane au murit, inclusiv atacatorul, în incidentul armat produs vineri într-o şcoală din oraşul american Newtown. 10 de elevi au fost răniţi, a anunţat o sursă din poliţia locală, citată de CNN. Agenţia AP informează, citând surse tot din poliţie că ar fi vorba de 27 de morţi, între care 18 copii.
Anterior, bilantul anunţat de NBC era de trei morţi şi 20 de elevi răniţi prin împuşcare de bărbatul înarmat care a pătruns vineri dimineaţă în şcoală.

Asupra presupusului agresor, care a fost împuşcat mortal, au fost găsite două arme de foc.
Poliţia a fost chemată de urgenţă, vineri la ora locală 9.40 (16.40, ora României), la şcoala generală „Sandy Hook” din Newtown.

Conform publicaţiei The Hartford Courant, citată de postul NBC, un agresor înarmat a intrat în clădirea principală a şcolii.
Un agent de poliţie a scos din şcoală un elev care prezenta plăgi făcute prin împuşcare şi care era în stare gravă.
De asemenea, un alt agresor ar fi fost ucis de poliţie sau de agenţii de pază ai instituţiei de învăţământ. Şcoala are 39 de profesori şi aproximativ 650 de elevi.

Zeci de agenţi de poliţie au ocupat poziţii în jurul şcolii, iar restul instituţiilor de învăţământ din district au fost închise.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA