spot_img
AcasăNews AlertVIDEO - APEL: ÎL SALVEAZĂ CINEVA? - Câinele salvat din râul Săsar...

VIDEO – APEL: ÎL SALVEAZĂ CINEVA? – Câinele salvat din râul Săsar ar putea fi eutanasiat dacă nu se găseşte un stăpân (EXCLUSIV)

spot_img

DISTRIBUIȚI


Actualmm.ro v-a prezentat în exclusivitate joi, 27 octombrie, imagini de la o operaţiune incredibilă desfăşurată în zona mall-ului Gold Plaza din Baia Mare. Un câine aruncat se pare de pe pod în albia râului a fost salvat de un băimărean. Cu animalul în braţe bărbatul a alunecat şi a căzut la marginea apei. Numai o minune a făcut să nu alunece mai jos în albia excavată de lucrările de îndiguire care se efectuează în zonă. Bărbatul susţine că animalul nu a putut cădea singur în râu. Este convins că acesta a fost aruncat de proprietar intenţionat din cauza faptului că este… bătrân. Astăzi dimineaţă, 29 octombrie, căţeluşul a fost dus la medicul veterinar pentru a i se face investigaţii de sănătate suplimentare. Rezultatul acestora sunt grave: animalul e grav bolnav iar tratamentul este unul constisitor.

Astăzi dimineaţă salvatorul căţelului aruncat în râul Săsar de pe pod a primit o veste şocanta de la medicul veterinar. Pe lângă faptul că este bătrân animalul este şi grav bolnav şi va trebui tratat tot restul vieţii lui. „O poveste tristă are acest câine. Eu sper din tot sufletul să aibă un final fericit. A fost adus căţeluşul care a fost găsit în râul Săsar, în stare foarte proastă. Este foarte slab, probabil nu s-a hrănit de mult timp, cel mai probabil de o săptămână. Prezintă urmele unui accident auto cu o pareză facială, cu o semipareză şi peste toate problemele acestea ca şi cum nu ar fi fost destul, are şi probleme cardiace, fapt care va necesita probabil tratament pentru tot restul vieţii lui. Căţelul nu este un căţel tânăr este un căţel bătrân, dantura este foarte tocită nu se poate aprecia exact vârsta lui. Nu ştiu exact ce va urma pentru el” a declarat dr. veterinar Mihai Moinea.

Salvatorul animalului, Dorin Gheţe, a declarat pentru 2.actualmm.ro că tratamentul pentru căţeluş este unul foarte costisitor şi practic nu şi-l va permite. „Dacă nu vom găsi o soluţie am putea fi nevoiţi să îl eutanasiem. Nu dorim acest lucru, dar pur şi simplu nu ne putem permite tratamentul” a spus Dorin Gheţe.

Cine doreşte să îl salveze şi să îl adopte pe căţel poate să ia legatura cu Dorin Gheţe la numărul de telefon 0743.075364.

Citeşte şi: http://www.2.actualmm.ro/video-operatiune-de-salvare-un-baimarean-si-a-riscat-viata-pentru-a-salva-un-caine-aruncat-de-pe-pod-in-raul-sasar-exclusiv/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA