spot_img
AcasăEvenimentVIDEO - ANCHETĂ - Tâlhării care au jefuit o bijuterie din Baia...

VIDEO – ANCHETĂ – Tâlhării care au jefuit o bijuterie din Baia Mare a fost trimişi în judecată. Suspecţii se numesc: Andrei Petrar, Paul Micle şi Alexandra Avram

spot_img

DISTRIBUIȚI


Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor PETRAR PETRU-ANDREI, MICLE VLAD-PAUL şi AVRAM ALEXANDRA sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi complicitate la tâlhărie.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, inculpatul Petrar Petru-Andrei, fiind ajutat de ceilalţi doi inculpaţi, Micle Vlad-Paul şi Avram Alexandra, a pătruns într-un magazin de bijuterii din Municipiul Baia Mare, unde utilizând spray lacrimogen asupra părţilor vătămate S.I., S.M., H.A.M. a sustras bijuterii din aur în sumă de 36.189,10 lei.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

CITEŞTE DETALII PRIMELE INFORMAŢII DESPRE JAF AICI

CITEŞTE INFORMAŢII PE LARG ŞI DECLARAŢIA PROPRIETAREI DESPRE JAF AICI

CITEŞTE DETALII DESPRE PRINDEREA SUSPECŢILOR AICI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA