spot_img
AcasăNews AlertVIDEO – ANCHETA EXPLOZIE - Se verifica cei 26 km de retea...

VIDEO – ANCHETA EXPLOZIE – Se verifica cei 26 km de retea de distributie a gazului din Sighet

DISTRIBUIȚI

Reteaua de gaz este verificata

Viceprimarul spune ca locul este sigur

Viceprimarul orasului Sighetu Marmatiei a declarat ca in acest moment reteaua de gaz este verificata in totalitate pentru a se evita orice neplaceri. De altfel, de la primele ore ale diminetii zona a fost “impanzita” de muncitori de la firma E-ON Gaz care cu aparate speciale incearca sa descopere eventuale defectiuni pe intreaga retea din municipiul de pe Tisa.

„Acum zona este sigura. Nu sunt alte scapari de gaz. In aceasta zona s-au facut verificari si chiar s-a dat dispozitie catre electrica pentru a se reapuca de reconectarea bransamentelor. Acest lucru poate dura aproximativ cinci ore. Maine credem ca se vor face si probe de presiune pe reteaua de gaz.

Nu sunt specialist dar acesta va dura cam 24 de ore. Probabil vineri se va relua furnizarea gazului in zona afectata, Sunt institutii publice pe strada Corneliu Coposu care nu si-au reluat activitatea. Eu cred ca maine se vor intoarce la munca. Trebuie sa se redeschida desi centralele termice pe gaz nu vor putea fi pornite. Vom indura frigul dar ne vom intoarce la munca” a declarat Ovidiu Nemes, viceprimar Sighet.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA