spot_img
AcasăEvenimentVIDEO – AMENDA – Poze platite scump de maramureseni. Oamenii sunt acostati...

VIDEO – AMENDA – Poze platite scump de maramureseni. Oamenii sunt acostati pe strada de o firma din Iasi ce le promite cariera in modeling

DISTRIBUIȚI

Daca sunteti oprit pe strada sa vi se faca poze pentru ca sunteti frumos sau frumoasa si vi se promite ca veti aparea in cataloage, calendare sau puteti bate palma cu vreo agentie de modelling, nu credeti. Este doar o modalitate ca respectivii sa va stoarca de bani. Si in plus, veti ramane si fara fotografii. De saptamana trecuta Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Maramures a primit numeroase sesizari si reclamatii  referitoare la practicile unei firme. Multe dintre “victime” au fost mamicile cu copii mici.

“Noi am sanctionat firma cu amenda in valoare de 10.000 de lei pentru ca in Baia Mare nu avea autorizatie de functionare, este un punct de lucru care nu este autorizat. Un contract care a fost emis pentru Sighetu Marmatiei nu era datat, deci noi am gasit mai multe nereguli pentru care i-am sanctionat.

Consumatorii trebuie sa fie foarte atenti cand dau un ban, pentru ce dau banul respectiv, pentru ca daca dau un ban si li se da o chitanta pentru ce au platit? Ei trebuie sa stie si trebuie sa fie un contract ferm pentru a putea merge in instant” a spus cms.sef Olivia Ardelean, sef CJPC Maramures.

Primii patiti au fost sighetenii, acestia fiind si primii care au anuntat institutia de control.

“Initial ne-am deplasat in Sighetu Marmatiei dupa ce am primit reclamatii de acolo. Firma nu mai era acolo isi luase talpasita dupa ce mai multi oameni au dorit sa depuna reclamatie. Spre norocul nostru saptamana trecuta firma am gasit-o in Baia Mare, este pe bulevardul Unirii. Intre timp am mai primit reclamatii si de la consumatori din Baia Mare” a spus comisar sef Olivia Ardelean, sef CJProtectia Consumatorilor Maramures.

In Baia Mare comisarii au dat de firma in discutie si au si luat masuri impotriva ei.  Sefa de la Protectia Consumatorilor promite ca va monitoriza activitatea societatii, insa are un sfat pentru maramureseni.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA