spot_img
AcasăActualitatePoliticVIDEO – AJUTOR – Centru de Zi Esperando solicita un spatiu potrivit...

VIDEO – AJUTOR – Centru de Zi Esperando solicita un spatiu potrivit pentru a-si desfasura activitatea

DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Centrului de Zi Esperando cer sprijinul autorităţilor pentru un spaţiu potrivit in care să-şi desfăşoare activitatea. Beneficiari ai Centrului, dar şi părinţii acestora au stat faţă in faţă cu reprezentanţii municipalităţii, cărora le-au cerut ajutor in acest sens. Edilul Cătălin Cherecheş a venit cu ideea unui parteneriat oficial intre municipalitate şi asociaţie, in care fiecare parte să-şi asume răspunderea , spre binele beneficiarilor.

Reprezentanţii Centrului de Zi Esperando şi-au deschis inima in cadrul unei mese rotunde, la care au stat alături de primarul Cătălin Cherecheş şi câţiva aleşi locali. Beneficiarii au ridicat problema unui spaţiu nou in care să-şi desfăşoare activitatea, aceasta fiind o mai veche dorinţă a persoanelor cu nevoi speciale. Se doreşte, de asemenea, dezvoltarea Centrului de Recuperare , pentru a veni in sprijinul tuturor celor care vor avea nevoie.

Primarul Cătălin Cherecheş consideră că, soluţia ar putea veni in urma  realizării unui parteneriat oficial intre asociaţie şi primărie, in care fiecare parte să-şi asume in mod real răspunderea.

Centrul de Zi Esperando a luat fiinţă in urmă cu 11 ani. Din 2009, asociatia funcţionează in fosta cantină socială de pe strada Someşului.  

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA